HRNET is designed for the way you work

Dinamičan softver za dinamična okruženja

Društveni alati, analitika i mobilni uređaji potiču inovacije u tvrtkama kao nikada prije. Svjedočimo rađanju nove generacije aplikacija za tvrtke koje doista rade na isti način kao i ljudi. Definiran logikom ljudske funkcionalnosti, ovaj moderan softver intuitivan je i potiče visoku učinkovitost rada. To je i iskustveno dokazano u stvarnom životu naših klijenata.

Sve u jednom

Svi podaci o radnicima i povijesni podaci – u jednoj bazi podataka. Svi procesi povezani s ljudskim resursima – integrirani u jednoj aplikaciji! Nema potrebe za dodatnim Excel dokumentima ni drugim manualnim akcijama . Kompaktna i  uniformna baza podataka omogućuje jednostavno rukovanje informacijama. HRNET je sveobuhvatan alat za upravljanje ljudskim resursima koji povećava vašu učinkovitost istovremeno smanjujući uloženi trud i troškove.

Naglasak na korisničkom iskustvu

HRNET je jednostavan i usklađen s vašom organizacijskom kulturom, što je od ključne važnosti za finu prilagodbu poslovnih procesa i korisničkih uloga. Pošto se HRNET trenutno koristi u preko 14 država; u različitim granama industrije; razvijene su različite inačice HRNET-a koje su dostupne na današnjem tržištu. Više o inačicama naših proizvoda možete saznati u našem popisu referenci ili proizvoda.

Usklađenost

Praćenje lokalnih zakona i zakonodavstva te podržavanje njihove implementacije u lokalne inačice HRNET-a prepustite nama! Naši konzultanti za platne liste imaju visoku razinu stručnog znanja u zakonom propisanim parametrima kako bi našim klijentima mogli pružiti održavanje i podršku iz prve ruke.

Rezanje troškova

Ugrađeni kontrolni alati pomoći će vam identificirati prekomjerne troškove i prije njihovog nastanka. Provjerite je li ostvarenje vaših poslovnih ciljeva na pravome putu simulacijama ponovnog izračuna i reorganizacije! Smanjite sate rada na administrativnim zadacima automatskim kreiranjem KPI izvješća i raznih drugih analiza. Pobrinite se da vaši najskuplji ljudi svoje radno vrijeme provedu izvršavajući ključne radne zadatke!

Self Servis – pristup utemeljen na ulogama

Jedna ulazna točka za administraciju, kontrolu, upravljanje i odlučivanje – odvojeni pogledi, povezani rezultati! HRNET je jedinstveni izvor za različite vrste korisnika, od stručnjaka za ljudske resurse, pomoćnika i drugih radnika do direktora i uprave! Jednostavan pristup različitim opcijama. Svi imaju koristi od pristupa utemeljenog na ulogama!

Višejezičnost

HRNET je višejezičan na razini korisničkog sučelja i podatkovnog sadržaja unutar aplikacije – odaberite svoj jezik prilikom registracije i koristite aplikaciju na svom vlastitom jeziku. HRNET trenutno podržava engleski, njemački, ruski, hrvatski, srpski, slovenski i makedonski jezik.

Ispred inovacije

Dizajneri i inženjeri HRNET-a nastoje stvoriti korisničko iskustvo utemeljeno na tri načela:  uđi, obavi posao, izađi. Glavna nit vodilja je jednostavnost. HRNET aplikacije dovoljno su jednostavne za povremene korisnike, ali i dovoljno robusne za stručne korisnike.

Jednostavan izgled i osjećaj

HRNET izgleda i funkcionira kao vaš omiljeni potrošački website. Uz minimalnu količinu edukacije svaki krajnji korisnik – od direktora, tajnica, HR stručnjaka pa sve do radnika – brzo se navikava na HRNET. Dobrodošli na novu razinu lakoće korištenja i učinkovitosti!

Svoj HRNET možete hostati u Cloudu

Jednostavnost

HRNET učinkovitost postiže jednostavnošću. Sve informacije su na jednom mjestu, softver se istovremeno ažurira svim klijentima i sve troškove lako je pratiti.

Višeklijentski način rada je bitan

Svim klijentima koji koriste istu inačicu HRNET Clouda ažuriranje se provodi istovremeno, a individualni unosi doprinose međusobnom napretku. Nijedan klijent ne zaostaje.

Cloud kontrola troškova

HRNET Cloud omogućuje vam potpunu kontrolu troškova. Uz SaaS model plaćate koliko potrošite, a održavanje i podrška za klijente uključeni su u pretplatu.

Zeleni ljudski resursi

HRNET Cloud inherentno je zelen. Centralizirani podaci smanjuju potrošnju energije. Višeklijentska arhitektura učinkovitije iskorištava računalne resurse. HRNET Cloud doprinosi misiji bolje globalne ravnoteže ugljika.

HRNET radi na mobilnim uređajima

Stvarno vrijeme

HRNET Mobile daje vam sve alate koji su vam potrebni da ostanete u svakom trenutku povezani sa svojom tvrtkom. Ostvarite pristup izvješćima i analitici poput Globalnog broja djelatnika, Prometa, Prosječnog vremena popunjavanja radnih mjesta i Analize kompenzacija ili na Notebooku kreirajte ploču s povezanim profilima djelatnika i analitikom za naknadni brz i jednostavan pristup.

Na plaži? Zašto ne.

Organizacije iz svih grana industrije prihvatile su mobilne aplikacije. Promijenite svoj način poslovanja s HRNET Mobile aplikacijom koja vam omogućuje da ostanete u tijeku i ažurirate radne zadatke izvan ureda i bez računala. Ograničenja lokacije više nisu nikakva prepreka.

Obavijesti

HRNET-ovo jednostavno sučelje omogućuje jednostavan pregled imenika tvrtke, siguran pregled individualnih profila iz vašeg tima i provjeru statusa ključnih procesa. Pregledajte svoj personalizirani tijek obavijesti i izvršite zadatke koji zahtijevaju vašu pažnju, poput odobravanja godišnjih odmora, promjene posla ili kompenzacije, povratnih informacija o radnoj uspješnosti ili druge zadatke.

Zadaci u pokretu

Brzo obavite administrativne zadatke – pregledajte ili zatražite dopust, unesite troškove, upišite odrađene radne sate ili pregledajte obračun plaće — bez remećenja svoje dnevne rutine. Uđite, obavite potrebno, izađite i nastavite sa svojim danom. Uštedite vrijeme i postanite učinkovitiji uz manje truda.

Inovativna tehnologija

Stvoren za brzinu

Moćna HRNET aplikacija u trenu vam daje informacije koje su vam potrebne. Vaš radni dan nikad više neće biti isti i brzo ćete i učinkovito obavljati zadatke koji su vam nekoć bili zamorni i za koje vam se činilo da im nema kraja.

Objektno utemeljen softver

HRNET aplikacije izrađene su koristeći objektno-orijentiranu strukturu. Što to znači? Jednostavno rečeno, podaci se definiraju objektima koji predstavljaju stvari iz stvarnoga svijeta – radnike, beneficije, proračune, organizacije, itd.. Umjesto održavanja složenih međuodnosa tisuća tablica, podatkovni odnosi su definirani između objekata, što sustavu daje iznimnu fleksibilnost. Zahvaljujući tome, HRNET vam nudi inovaciju nezapamćenom brzinom.

Pametno učitavanje

U tradicionalnim sustavima aplikacije moraju biti optimizirane za transakcije ili izvještavanje. Zbog toga postoje zasebni sustavi za izvještavanje. Objektni model eliminira taj teret. Pohranjujući podatkovne objekte u memoriju, HRNET postiže najbrži odziv za korisničko iskustvo, brz pristup izvješćima i sposobnost dubinske analize istih podataka kao i za transakcije.

Brzi razvoj uživo

HRNET inovira puno brže od tradicionalnih ponuđača. U HRNET-ovim aplikacijama objektni model definiran je kao metapodaci. To developerima HRNET-a omogućuje kreiranje i izmjenu alata bez restrukturiranja temeljne baze podataka. Pošto se HRNET može promijeniti u samoj svojoj jezgri, svaka HRNET aplikacija sposobna se brzo prilagoditi promjenama u industriji.

Global

Istinski globalan

Jedinstvena globalna arhitektura HRNET Group omogućuje vam integraciju i konsolidaciju podataka, kao i uvid u pojedinosti vaše globalne organizacije. Pomaže vam prilagoditi poslovanje postizanju vaših strateških ciljeva i optimizira vaše performanse na globalnoj razini. Možete se pouzdati da će HRNET Group rasti s vašom organizacijom dok širite svoj globalni utjecaj.

Arhitektura za svijet

HRNET Group pruža najbolju praksu za složene globalne procese i podržava lokalne organizacijske potrebe. Korisnici mogu kopirati sve vrste organizacija na svijetu i upravljati informacijama o djelatnicima i financijskim podacima na više jezika, u više valuta i formata.

Upravljajte svima, svugdje

Stecite globalni uvid u svoje radnike pomoću analitike u stvarnom vremenu koja vam omogućuje ciljano odlučivanje i djelovanje. Uspostavite pakete kompenzacija koji uzimaju u obzir poslovne troškove na globalnoj razini, a jednostavni, globalno konzistentni procesi upravljanja radnom uspješnošću i talentom podići će vašu učinkovitost, istovremeno minimizirajući troškove i rizik.

Razumijemo globalne financije

Ostvarite globalan pogled i u stvarnom vremenu vidljivost radne uspješnosti svoje tvrtke. Izgrađena na globalnoj jezgri, HRNET Group inačica daje vam uvid u ključne pokazatelje uspješnosti (KPI) najvažnije za vašu tvrtku. Financijski i regulativni okvir neprestano se mijenja. HRNET Group je aplikacija koja se lako prilagođava takvim promjenama; i na lokalnoj i na globalnoj razini.

Vaši podaci – temelj za djelovanje

Uvid koji omogućuje djelovanje.

Od prvog dana stječete potpunu sliku svoje tvrtke. Pristupite relevantnim podacima za dani kontekst. Djelujte trenutno. Postignite smislene rezultate. To je uvid koji omogućuje djelovanje i raspoloživ vam je  kroz  niz HRNET funkcionalnosti.

Stvarno vrijeme, omogućuje djelovanje i dubinsku analizu.

Dobijte pristup višedimenzionalnim izvješćima i analitici u stvarnom vremenu; uđite u dubinu do pojedinosti na razini transakcije. Izravno djelujte u HRNET-u na osnovu izvještaja ili analitike.

Ugrađeni uvid.

HRNET koristi objektni model koji se nalazi u memoriji. Jednostavno rečeno, HRNET definira podatke kao objekte, umjesto kao relacijske tablice. To omogućuje izradu i dubinsku analizu analitičkih izvješća „u memoriji“ umjesto pristupanja podacima iz zasebnog sustava. Razlog ugradnje analitike koja omogućuje izravno djelovanje u HRNET upravo je HRNET-ova tehnološka infrastruktura. Tako jednostavno.

Vaši poslovni podaci uvijek na dohvat ruke.

Analitika koja omogućuje djelovanje treba biti laka za uporabu i jednostavno dostupna. Pristupanje informacijama u stvarnom vremenu treba biti jednostavno kao online kupnja, a poslovni uvid treba biti dostupan na mjestu na kojem se donose odluke – čak i na vašem iPhone, iPad ili drugom mobilnom uređaju. Dođite do bitnih poslovnih uvida u svakom trenutku; kroz bilo koji uređaj s pristupom Internetu.

Agilnost

Promjena je dobra

Kako se vaša organizacija razvija, želite da se razvijaju i vaše aplikacije. Zato je konfigurabilnost tako važna. Kada se vaša organizacija sposobna brzo prilagoditi internim ili vanjskim promjenama – vi ste u prednosti!

Konfigurabilnost za maksimalnu fleksibilnost.

Organizacije se neprestano mijenjaju. Zato je HRNET dizajniran za jednostavnu prilagodljivost. HRNET ne samo da je konfigurabilan na razini čitave vaše organizacije, već je konfigurabilan na različite načine za različite dijelove vaše tvrtke. HRNET na jedinstven način zadovoljava potrebe pojedine skupine, poslovne jedinice, odjela ili države. A pošto sve konfiguracije rade korisnici sami, a ne IT, štedite vrijedne resurse i financijska sredstva za druge projekte.

Vaša tvrtka. Vaš način.

HRNET omogućuje prilagođavanje same aplikacije jedinstvenim potrebama vaše organizacije. Očuvajte svoju korporativnu kulturu preimenovanjem izraza ili pratite dodatne podatke važne za vaše poslovanje – sve bez dovođenja u pitanje budućih ažuriranja sustava.

Vaša organizacija – upravo onakva kakvu želite

HRNET vašoj tvrtki daje fleksibilnost koja joj omogućuje laku promjenu organizacijske strukture. Omogućuje vam premještanje ljudi u sustavu – sve bez ikakvog dodatnog kodiranja. Reorganizacije postaju iznimno jednostavna i može se napraviti iznimno brzo („u letu“). Kreirajte nove sektore/odjele, reorganizirajte strukture troškovnih centara ili premjestite odnose izvještavanja s grupe na grupu.

Poslovni procesi koji su odraz vašeg poslovanja

Svaka organizacija ima svoje specifične potrebe. HRNET Business Process Framework (okvir poslovnog procesa) prikladan je za rekonfiguraciju procesa kada  i gdje vam je potrebna. A sve se promjene događaju u stvarnom vremenu kako bi vaša tvrtka stalno napredovala.

Sigurnost

Sigurnost

Predani smo najvišim standardima. Budite sigurni da su vaši osjetljivi podaci čvrsto zaštićeni na fizičkoj, mrežnoj, aplikacijskoj i podatkovnoj razini.

Osigurajte svoje podatke

HRNET ne dozvoljava izravan pristup bazi podataka. Svaki zahtjev za pristup preusmjerava se sukladno poslovnoj logici. U HRNET-u su sve vrijednosti atributa u bazi podataka i backupovi jedinstveno kodirani.

Integracija

Potpuno povezani

Povezivanje s drugim aplikacijama i resursima od ključne je važnosti. Olakšavamo izgradnju, upotrebu, upravljanje i razvijanje integracija tijekom vremena. Vaš svijet nikada nije bilo lakše povezati.

Aplikacije ne postoje same za sebe

Aplikacije rijetko funkcioniraju u izolaciji. Vaše aplikacije moraju moći komunicirati i razmjenjivati podatke s drugim aplikacijama. Željeli vi jednostavan uvoz/izvoz podataka ili složenije povezivanje u više koraka, alati HRNET platforme pojednostavnit će integracije. Najbolji dio?  HRNET je središte za sve vaše integracije, oslobađajući vas tereta upravljanja i održavanja zasebnih infrastruktura.

Zajednica suradnje

HRNET-ovi klijenti dijele iskustva i surađuju u razvoju. Svaki klijent ima koristi od znanja drugih klijenata, a aplikacija HRNET od svakog projekta implementacije, unoseći najbolja rješenja u svoju iduću inačicu.