USLUGE

Razvoj HRNET softvera

HRPRO kontinuirano razvija i održava HRNET vrhunski informacijski sustav za upravljanje ljudskim resursima koji koriste uspješne tvrtke diljem svijeta. HRNET-ovi klijenti dijele iskustva i surađuju u njegovom razvoju. Svaki klijent ima koristi od znanja drugih klijenata, a aplikacija HRNET od svakog projekta implementacije, unoseći najbolja rješenja u svoju iduću inačicu.

Implementacija (lokalna ili Cloud)

HRPRO može implementirati HRNET lokalno na opremi klijenta ili putem cloud-hostinga na osnovi SAAS (softver kao usluga) modela – ovisno o potrebama klijenta.

Prilagodba individualnim potrebama klijenta

U HRPRO-u smo svjesni da je svaka tvrtka različita i te razlike uvažavamo i implementiramo u prilagodbama prilikom svake instalacije HRNET-a.

Konzalting

Nije svaka organizacija spremna za instaliranje informacijskog sustava za upravljanje ljudskim resursima. HRPRO pruža savjetodavne usluge kako bi svojim klijentima pomogao u pronalaženju najboljeg rješenja.

Edukacija korisnika

Iako je naš softver jednostavan za upotrebu, nudimo edukaciju svim korisnicima kod naših klijenata – od stručnjaka za ljudske resurse, do direktora i djelatnika.

Održavanje i podrška za korisnike

HRPRO je jedino licencirano društvo za održavanje i pružanje podrške klijentima HRNET informacijskog sustava za upravljanje ljudskim resursima. Ako imate ikakve probleme s HRNETom, mi smo tu da ih uklonimo za vas.

Želite li isprobati HRNET softver?

ZATRAŽITE PROBU