U sklopu otvorenja “IT Biz Expo 2017” sajma hrvatske IT industrije u svibnju ove godine, direktor HRPRO-a Željko Skorić i voditeljica marketinga i prodaje Jasmina Lukačević u prostorijama Kraš Auditoriuma održali su prezentaciju na temu Human Resources – Upravljanje ljudskim potencijalima u digitalno doba.

U sklopu prezentacije predstavili su inovativno rješenje – HRNET sustav za upravljanje ljudskim potencijalima koji integriracijom “Human resources” i “Core business” podataka, tvrtkama daje konkurentnu prednost, automatizira procese i značajno ubrzava administrativan posao.

Portal IT BIZ Crunch i izdavačka kuća Vidi kroz ovaj su projekt putem kataloga “Who is Who in IT” 50 odabranih ključnih IT rješenja s realnom primjenom u poslovnom sektoru gdje se među brojnim prijavljenim izdvojilo i HRNET aplikativno rješenje.

Jasmina Lukačević je sudjelovanjem u panelu: “Ljudi kao resursi – kako održati “živi” kapital konkurentnim” istaknula kako je ljudski potencijal onaj najvrijedniji u kompaniji te je od velike važnosti iskoristiti prednosti HR softvera koji će usmjeriti tvrtku na koji način razvijati ljude te kako dobiti maksimalnu korisnost i za same zaposlenike.

%d bloggers like this: