HRPRO je vodeća tvrtka u Hrvatskoj i regiji na području razvoja, implementacije i održavanja informacijskih sustava za Upravljanje ljudskim resursima. HRPRO je proizvođač softvera HRNET– informacijskog sustava za upravljanje ljudskim resursima. HRNET je registrirani zaštitni znak u vlasništvu HRPRO – jedinog društva licenciranog za prodaju i pružanje podrške korisnicima HRNET softvera.  

HRPRO ima više od 18 godina iskustva u razvoju i implementaciji HRNET rješenja u različitim državama, zakonodavnim kontekstima i poslovnim područjima. HRPRO je čitavo vrijeme išao u korak sa svjetskim trendovima i procesima povezanim s ljudskim resursima – HRNET je usklađen sa zahtjevima struke te zakonodavstvima Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine.. Naši klijenti mogu od nas očekivati potpunu uslugu: od konzaltinga, njima prilagođenog razvoja i lokalnih izmjena, sve do podrške iz prve ruke koju pružaju same osobe koje su i razvile HRNET softver. Ovim se sustavom aktivno koristi preko 80 000 direktnih korisnika aplikacije, dok se na našem sustavu obračunava plaća za oko 130.000 zaposlenika u više od 50 različitih kompanija.

NAŠE TEMELJNE VRIJEDNOSTI

Inovativnost

Iznalazimo i primjenjujemo inovativna, poboljšavajuća rješenja kako u području tehnologije, tako i u području poslovnih i radnih procesa.

Predanost

Potpuno angažiramo vlastiti radni kapacitet uz ustrajnost u izazovnim situacijama i visoku prilagodljivost promjenljivim uvjetima.

Izvrsnost

Kontinuirano unaprjeđujemo vlastite kompetencije i kompetencije tima s ciljem premašivanja očekivanja klijenata i očekivanja poslodavca.

Odgovornost

Savjesno pristupamo svakom poslu preuzimajući odgovornost za pravodobno i kvalitetno obavljanje svih zadataka i rješavanje problema.

Lojalnost

Ponosni smo što smo dio HRPro tima. Vodi nas stav «kako mogu pomoći i doprinijeti». Tako se odnosimo prema našim klijentima, kolegama i poslodavcu.

NAGRADE

2014. Inovacjska nagrada Hrvatsko-Njemačke Gospodarske i industrijske komore za Deutsche Telekom projekt.
2009. Microsoft nagrada u kategoriji „Rješenje s najvećom poslovnom vrijednošću”

Želite li isprobati HRNET softver?

ZATRAŽITE PROBU